Publicaties en lezingen


Maart 2015. In NRC Next is op 11 maart een artikel geplaatst met de titel: Zitten er voordelen aan een burn-out?. Greet is voor dit artikel geïnterviewd. 
December 2014. Greet verzorgt 2 workshops op het NOBCO Symposium: Toepassen van wetenschappelijke kennis binnen coaching. De workshop die zij 2 keer geeft is getiteld: Posttraumatische groei: een positieve blik op burn-out en andere psychisch gerelateerde klachten. Het symposium is op 11 december te Utrecht. Aanvangstijd 14.00 uur. Ook niet-coaches zijn van harte welkom.

 


Juli 2014. Greet spreekt op 3 juli 2014 over haar scriptie op de European conference on
positive psychology
.Juni 2014. Er is een artikel van Greet gepubliceerd in het juninummer van het tijdschrift voor coaching. Hieronder is de PDF  van het artikel 'Van smet naar ster' opgenomen.
     

Van Smet naar Ster

December 2013.
Greet is eind december 2013 afgestudeerd in de management wetenschappen (MSc), afstudeeraccent Strategisch HRM. Ze deed voor haar scriptie een onderzoek naar de werkbeleving van mensen na herstel van een burn-out.
De scriptie is beoordeeld met een 8 en er is, gezien de bijzondere bevindingen, door de universiteit dringend verzocht van de scriptie een artikel te maken dat kan worden geplaatst in een internationaal vaktijdschrift.

De scriptie is op te vragen door een mail te sturen naar greet@et-emergo.nl of Greet te bellen op 06-13912658. 

     

 

Powered by webXpress