Ontwikkeladvies 45+

Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers (45+)

Het ministerie van SoZaWe biedt iedere medewerker van 45 of ouder, die minimaal 12 uur werkt en die niet langdurig ziek is of in een re-organisatie/ontslagregeling zit, de mogelijkheid om met een coach een ontwikkeladvies te formuleren. Gratis!

Het doel van het ontwikkeladvies is om deelnemers de regie over de verdere loopbaan in eigen handen te laten nemen. 

 

Hoe ziet het ontwikkeladvies eruit bij Et Emergo?

Het ontwikkeladvies betekent dat wij in 2 coachgesprekken van ca. 2 uur spreken over jou en jouw toekomst in je werk. Dat kan gaan over allerlei aspecten die met jouw werk in de toekomst te maken hebben. 

Zoals bijvoorbeeld zingeving, vitaliteit, jouw energieniveau, talentontwikkeling, nieuwe ontwikkelingen in jouw werk, hoe kun je je werk leuk houden, etc. Het kan ook gaan over de invloed van een moeilijke periode of traumatische ervaring op jouw leven en toekomst. Hoe je hier sterker uit kunt komen en hoe je jouw verworven levenservaring in kunt zetten in je werk.

 

Hoe kun je de ontwikkeladvies subsidie van 600 euro aanvragen?

Daar hoef jij weinig voor te doen. Dat doen wij voor je. 

Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Voor aanvang van de gesprekken vul je onderstaande formulieren in. Het invullen van deze 3 formulieren samen neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. De eerste twee formulieren stuur je naar info@et-emergo.nl. Mocht scannen niet lukken dan mag je ook foto's van de formulieren appen naar Greet Vonk (06-13912658).  

Wij vragen met deze formulieren de subsidie voor je aan en nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

  1. We voeren twee gesprekken van twee uur. Voor een belangrijk deel bepaal jij de agenda daarvan.
  2. Aan het eind van het tweede gesprek maken we de balans op door jouw verkregen inzichten kort samen te vatten. En we ronden het traject af met het tekenen van een prestatieverklaring.
  3. Wij sturen de prestatieverklaring naar het ministerie en vragen daarmee definitief jouw subsidie aan.
  4.  Jij gaat zelf aan de slag met je verkregen inzichten.

 

Nog even dit
Powered by webXpress