Coachvragen PTG Coaching


Van een moeilijke periode in je leven kun je groeien. In de wetenschap heet dat posttraumatische groei (PTG). Hieronder staat weergegeven met welke coachvragen je bij ons terecht kunt als het gaat om PTG coaching.
Voel je je al een tijd moe, uitgeput, depressief, angstig? Heb je last van obesitas/overgewicht, maar lukt het maar niet om er ‘echt’ mee aan de slag te gaan? Ben je bang om je ziek te moeten melden of ben je al arbeidsongeschikt als gevolg van psychische klachten?
Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van klachten als:
Burn-out, overspannenheid
Rouw/verlies
Depressie
Angstklachten
Laag zelfbeeld
Obesitas/Overgewicht
Moeite met het verwerken van een Bijna Dood Ervaring (BDE)
Etc.Voel je je bedreigd, onveilig, bang, boos, verdoofd, verdrietig, weet je niet hoe te handelen doordat je (plotseling) geconfronteerd wordt met een crisissituatie en/of een traumatische ervaring?  Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen die door
een externe gebeurtenis (opeens) geconfronteerd worden met psychische klachten.
Je kunt hierbij denken aan:

Aangrijpende ontslagsituatie
Stalking
Bedreiging
Traumatische gebeurtenissen
Etc.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan coachvormen en ondersteunende activiteiten, en beschikken zelfs, als het nodig is om echt goed tot rust te komen en/of diep ingeslepen patronen te doorbreken, over logeerlocaties in Frankrijk (met uitzicht op de Pyreneeën) en in de natuur ergens in Nederland. Door onze integrale, intensieve aanpak en uitgebreide ervaring duren de coachtrajecten relatief kort en komen coachees meestal sterker uit de moeilijke periode dan ze er in gingen.
Op basis van onze ervaringen kunnen we rustig zeggen dat in geval van arbeidsongeschiktheid de verzuimperiode met 20 tot 70 % wordt verkort door onze aanpak.
 

 

 

Powered by webXpress