Aan de slag – Coaching

Bewustzijnsontwikkeling

Word je beter bewust van jezelf! In je persoonlijke leven, relaties, werk, loopbaan en leiderschapsmogelijkheden.

Lees meer

Ontwikkelassessment (TSI)

TSI Trimetrix ontwikkelassessment maakt gedrag, drijfveren en talenten krachtig en praktisch inzichtelijk. Het stimuleert bewustzijn over houding, manier van met je leven, relaties en situaties omgaan, over samenwerken en talenten en valkuilen.

Lees meer

Ontwikkeladvies

Het ministerie van SoZaWe bood vorig jaar iedere werkende van 45 jaar of ouder de mogelijkheid om met een coach een ‘ontwikkeladvies’ te formuleren. Helaas bestaat deze regeling niet meer. Wij hebben daar echt veel mensen mee vooruit kunnen helpen en bieden daarom een soortgelijk kort coachtraject aan voor iedereen die de regie over het eigen leven en de verdere loopbaan in eigen handen wil nemen.

Lees meer

Ondersteunend aanbod

Aandacht voor de aanvullende werking van onder andere fitness, lichamelijke therapie en complementaire geneeswijzen.

Lees meer

AAN DE SLAG

PTG Coachsessies ‘Van klacht naar Kracht’

Heb je kennisgemaakt met het gedachtegoed PostTraumatische Groei – Sterker door ellende en heb je even wat hulp nodig om de weg naar groei bij jezelf te vinden?

In twee gesprekken van een uur zetten we je op jouw spoor naar groei. We kijken dan vooral met je naar welke krachten je verder kunt ontwikkelen, die er daardoor uiteindelijk voor zorgen dat je over jouw klachten heen kunt groeien. Van klacht naar kracht dus.

“Ik ben niet erg scheutig met mensen aanbevelen. Voor Greet Vonk maak ik graag een uitzondering. Door haar empathische, nuchtere en pragmatische aanpak kreeg ik mezelf weer vlot op de rit. De opgedane inzichten en ervaringen maken nog steeds dat ik een bewuster leven leid, uitdagingen aanga en mezelf blijf ontwikkelen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Met Greet in de buurt ben je in goed gezelschap!”

Ties Voskamp