Anja en Greet

  


Anja Jongkind (1953) en Greet Vonk (1964) werken sinds 2013 samen binnen Et Emergo en ze hebben PTG Coaching ontwikkeld. Ook zijn zij gespecialiseerd in coaching op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Ze geven workshop, lezingen, inspiratiesessies en trainingen op het gebied van PostTraumatische Groei (PTG). 

 

 

Anja heeft meer dan 35 jaar ervaring als therapeut en coach en heeft in haar praktijk vele mensen begeleid met allerlei psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten en stoornissen. Ook o.a. traumatische ervaringen, allerlei overbelastingsklachten en vele soorten vragen waaronder leiderschaps-, loopbaan- en zingevingsvraagstukken. 

Ze is 11 jaar directeur geweest van een GGZ/GZ erkende zorginstelling.

Zij is aangesloten bij EMCC/NOBCO.

Haar werkstijl is er altijd op gericht geweest om mensen in hun eigen kracht (terug) te brengen (conform het PTG-fenomeen). 

 

Greet heeft 20 jaar ervaring als (programma-/interim)manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en zorg. Greet heeft een brede opleidingsachtergrond.

Sinds 2006 werkt zij als coach. Ze is gespecialiseerd in TSI Trimetrix ontwikkelassessments en deed een wetenschappelijk onderzoek betreffende PostTraumatische Groei (PTG).

Greet geeft regelmatig lezingen/workshops op het gebied van PostTraumatische Groei (PTG). Zij doet dat voor diverse doelgroepen. Zij sprak bijvoorbeeld op het Europese Congres Positieve Psychologie en op het wetenschappelijke symposium van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Zij verzorgt workshops voor o.a. coaches, HRM-/zorg-/arboprofessionals en leidinggevenden en leidt ook inspiratiesessies binnen organisaties over de ‘positieve kant’ van burn-out, overspanning, depressie, angsten en andere psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Greet Vonk (MSc) is als Master Practitioner Coach aangesloten bij EMCC/NOBCO.


 

Powered by webXpress