Anja & Greet


Coachcentrum Et Emergo is een initiatief van Anja Jongkind (1953) en Greet Vonk (1964).

Anja heeft 30 jaar een eigen praktijk gehad als gedrags-  en verbaaltherapeut, en coach. Anja is onder andere opgeleid tot Master Practitioner NLP, gedrags- en verbaaltherapeut en Yoga lerares (Raja, Jnana, Bhakti). Anja heeft 10 jaar ervaring als directeur van een door haar opgerichte middelgrote zorginstelling. Deze instelling is in korte tijd zeer succesvol geworden maar door de toenemende regeldruk in de zorg heeft ze besloten haar uitgebreide kennis en kunde buiten de zorg aan te bieden.

Greet heeft uitgebreide ervaring als lijnmanager,  project/programmamanager en coach in met name de zakelijke dienstverlening. Greet heeft een brede opleidingsachtergrond. Ze is opgeleid tot docent (wiskunde, economie), IT-er, bedrijfskundige en coach. Sinds 2006 heeft ze een zelfstandige coachpraktijk. Ze heeft zich de laatste jaren als coach meer en meer gespecialiseerd in het coachen van mensen met psychisch gerelateerde klachten zoals burn-out, rouw, overspannenheid, etc. Ze is eind 2013 afgestudeerd in de Management wetenschappen (MSc), afstudeerrichting Strategisch HRM, en deed voor haar scriptie een onderzoek naar de werkbeleving van mensen na herstel van een burn-out.

De visie van Anja en Greet op het coachen van mensen bleek zo identiek dat zij medio 2013 besloten samen coachcentrum Et Emergo op te richten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by webXpress