Aan de slag

Wil je jezelf verder ontwikkelen, persoonlijk of als professional? Of leren omgaan met een traumatische ervaring? Als werkgever weten hoe je met mensen met een burn-out omgaat? We hebben een ruim aanbod: individuele coaching, inspiratiesessies, workshops en masterclasses, een boek en een webinar.  

PostTraumatische Groei

PostTraumatische Groei (PTG) maakt van ellende levenservaring. Daarvoor is focus nodig op krachten, talenten en vaardigheden. Hoe kun je die versterken?
Ga aan de slag met PTG! Voor jezelf, of als coach, psycholoog, behandelaar, arbeidsdeskundige, HR-professional of leidinggevende.

Bekijk de mogelijkheden hieronder of bezoek onze website www.sterkerdoorellende.nl voor ons herkenbare boek over PostTraumatische Groei.

“Ik ben niet erg scheutig met mensen aanbevelen. Voor Greet Vonk maak ik graag een uitzondering. Door haar empathische, nuchtere en pragmatische aanpak kreeg ik mezelf weer vlot op de rit. De opgedane inzichten en ervaringen maken nog steeds dat ik een bewuster leven leid, uitdagingen aanga en mezelf blijf ontwikkelen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Met Greet in de buurt ben je in goed gezelschap!”

Ties Voskamp